Groepsactiviteiten vlakbij Lelystad

Op zoek naar een geschikte locatie voor een groepsactiviteit in Lelystad? Zwaan Buitensport biedt een unieke locatie waar voor iedereen wat leuks te doen is, vlakbij Lelystad. Denk bijvoorbeeld aan een uniek bedrijfsuitje, kinderfeestjes, familiedag of andere thema’s. We bieden verschillende arrangementen voor verschillende uitjes. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

kanoverhuur-flevoland-1200-5

Mogelijkheden voor verschillende groepsactiviteiten vlakbij Lelystad

Er is veel mogelijk op onze locatie centraal in Flevoland. Bekijk hieronder een aantal opties.

kanoverhuur-flevoland-1200-5

Kinderfeestjes

Wij hebben al veel ervaring met kinderfeestjes, zowel bij ons op het terrein als op locatie. We bieden veel verschillende activiteiten aan voor kinderen, uiteraard onder begeleiding. Wij hebben op onze locatie een leuke stormbaan staan voor de kinderen, maar ook activiteiten als Speurneuzen of Robin Hood. Ook is er de mogelijk om broodjes of frikandellen te roosteren op open vuur. Zo hebben de kinderen een onvergetelijk dag.

Lees hier alles over de mogelijkheden voor een kinderfeestje in Lelystad.

Bedrijfsuitje

Voor bedrijfsuitjes zijn er verschillende mogelijkheden. Jouw collega’s kunnen bijvoorbeeld kiezen uit de verschillende activiteiten voor groepen die wij aanbieden. Bijvoorbeeld Zwanenjacht, Zwanenstrijd of teamontwikkeling voor teambuilding. Ook hebben wij binnen- en buitenruimtes voor een hapje en een drankje, een BBQ of buffet en eventueel muziek. Alle ingrediënten voor een leuk personeelsuitje.

Lees hier alles over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Lelystad.

kanoverhuur-flevoland-1200-5
kanoverhuur-flevoland-1200-5

Familiedag

Ook voor familiedagen hebben we verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld Zwanenfamilie, Survival expedition en Survival max. Ook is een hapje en een drankje, een BBQ of buffet mogelijk achteraf. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groepsactiviteiten vlakbij Lelystad

Zwaan Buitensport is te vinden aan de knooplaan 1 in Dronten, vlakbij Lelystad. We zijn goed te bereiken en beschikken over voldoende parkeerplekken. Je hebt de keuze uit veel verschillende activiteiten zodat er altijd eentje perfect bij jouw wensen aansluit. We verwelkomen je graag bij ons op locatie.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Ben je er al uit of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt eenvoudig boeken via het formulier op de activiteit. Heb je nog vragen of wil je eerst kennis maken? Neem dan contact op via het contactformulier, de mail of de telefoon. We staan je graag te woord!

Contactformulier


  Contactgegevens

  ZWAAN buitensport
  06 – 11 08 72 01
  info@zwaanbuitensport.nl

  Bezoekadres

  Knooplaan 1
  8251 SJ Dronten

   

  Postadres

  Smidshamer 14
  8253 LT Dronten

  KVK: 93084765
  BTW: NL8662.71.569.B01
  Rabobank: NL 05 RABO 0124 9737 95