Over ZWAAN

ZWAAN Buitensport is sinds 2006 opgericht door Jurgen Zwaan. Het bedrijf is gevestigd aan de Knooplaan 1.

“Ik ben met mijn buitensport bedrijf begonnen omdat ik veel plezier beleef aan het verzorgen van een belevingsdag of evenement voor individuen en groepen met een sportieve inslag en waar gezelligheid een belangrijke factor is.”

Het vermaken van mensen, hun de dag van hun leven bezorgen en mensen weer met een blij gevoel naar huis te laten gaan zijn de belangrijkste doelstellingen van ZWAAN.

“Bewegen staat centraal, maar de natuur willen we ook voor zich laten spreken: het unieke boerenlandschap en het boerenkarakter straalt rust uit. Dit willen we benutten en voor zich laten spreken. We denken in kansen en mogelijkheden en daar durven we ook risico’s in te nemen.”

over-zwaan-buitensport-1000×1000
over-zwaan-buitensport-2-1000×1000

Missie

Bewegen en in de natuur zijn is een mooi middel om mensen te verbinden. Doordat ze uit hun vertrouwde omgeving en comfortzone komen, leren ze op een veilige manier hun kracht kennen en daardoor meer in zich zelf te geloven.

Visie

Het streven van ZWAAN Buitensport is om mensen van alle leeftijden kennis te laten maken met de natuur, de kracht in zichzelf te vinden en te laten genieten van het spel. Het loslaten van je vertrouwde omgeving, wordt vervangen door een dag waarin je buiten op een speelse manier je fysieke en creatieve krachten ontdekt en samen met anderen bezig bent. Door onze passie en kennis streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit bij de organisatie en uitvoering van onze activiteiten.

Doel

“We willen een bijdrage leveren aan het welzijn en welbevinden van een mens. We zijn een goede, creatieve en gevarieerde outdoor-activiteiten organisator in midden Nederland.”

Het bewegen heeft altijd centraal gestaan bij ZWAAN Buitensport. Echter, Jurgen en Alieke willen meer. De kracht ligt niet alleen bij het bewegen, maar de prachtige locatie biedt nog veel meer mogelijkheden. Het is bij uitstek een geschikte trouwlocatie en er kan gesproken worden over een weidse, natuurlijke omgeving. Ook het mogelijk maken van overnachten bij ZWAAN Buitensport is het plan.

teamontwikkeling-1200-4