Bedrijfsuitje in Flevoland

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Flevoland? Bij Zwaan Buitensport hebben we verschillende activiteiten om een onvergetelijk teamuitje of bedrijfsuitje te organiseren in Flevoland. Bekijk hieronder de verschillende teambuilding activiteiten en een aantal arrangementen voor eten of een BBQ. Alle ingrediënten voor een geslaagd teamuitje of leuk bedrijfsuitje. Bekijk hieronder de verschillende teambuilding activiteiten. Vraag eenvoudig een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

kanoverhuur-flevoland-1200-5

Bekijk alle activiteiten voor een bedrijfsuitje

kanoverhuur-flevoland-1200

Bedrijfsfeest

Onze natuurlijke locatie en onze binnenruimte staan garant voor een ongedwongen sfeer.

materialen-1200-2

Teamontwikkeling

Een dag(deel) gaan we aan de slag met een team.

mobiel-touwparcours-1200

Archery Tag

Archery Tag is de superspannende spelvariant van pijl-en-boogschieten. Twee teams strijden om de winst.

mobiele-klimwiek-1200

Zwanenfamilie

Een arrangement voor groepen van uiteenlopende leeftijden en niveaus.

kanoverhuur-flevoland-1200

Zwanenjacht

Een hilarische jachtpartij tussen jou en al je collega’s, vrienden of familieleden.

materialen-1200-2

Zwanenstrijd

In teams actief bezig zijn, samenwerken en jezelf uitdagen.

mobiel-touwparcours-1200

Biologisch kloten

In teams actief bezig zijn, samenwerken en jezelf uitdagen.

mobiele-klimwiek-1200

Mobiele Klimwiek

ZWAAN Buitensport beschikt sinds januari 2021 over een mobiele klimwand.

kanoverhuur-flevoland-1200-5
kanoverhuur-flevoland-1200-5

Verschillende activiteiten voor een bedrijfsuitje in Flevoland

We bieden veel verschillende activiteiten aan voor bedrijfsuitjes of teamuitjes in Flevoland. Zo zit er bijna altijd een leuke en geschikte versie tussen voor jouw bedrijf of team. De meeste activiteiten zijn met een hapje en drankjes. Dit kun je bij de activiteit onderaan de pagina bij extra informatie zien.

Bijvoorbeeld de teamontwikkeling, hierin gaan we een dag of dagdeel aan de slag met jouw team. Door dingen te doen en te ervaren ontstaat er inzicht in verschillende rollen, die onderwerp van gesprek kunnen zijn binnen het team. Voor een organisatie zijn gemotiveerde medewerkers die zich verantwoordelijk voelen en goed kunnen samenwerken van groot belang.

Of Zwanenjacht, waar iedereen met het bedrijfsuitje in Flevoland mee kan doen. Geen fysiek loodzwaar programma, maar activiteiten in groepsverband waaraan iedereen kan meedoen, en dat staat garant voor een hoop lol.

Zo is er voor elk type bedrijfsuitje of teamuitje een geschikte activiteit om te doen in Flevoland! Weet je niet zeker welke activiteit het beste is voor jouw team of bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op! Dan kijken we samen wat het beste is voor bijvoorbeeld teambuilding of gezelligheid. Zo wordt het uitje een groot succes. Door onze ervaring met bedrijfsuitjes in de regio kunnen we je voorzien va een goed advies! Zowel voor grote groepen als kleinere groepen.

BBQ of zomerborrel na het bedrijfsuitje?

Honger gekregen van de activiteiten van het teamuitje? Wij bieden verschillende arrangementen rondom eten aan. Bijvoorbeeld een uitgebreide BBQ met al je collega’s. Een buffet is ook mogelijk, informeer gerust naar de mogelijkheden. De perfecte combinatie van lekker eten, gezelligheid, muziek en buitenactiviteiten. Geef dit gerust bij ons aan zodat we het mee kunnen nemen in de offerte.

Sportief bedrijfsuitje in Flevoland

Ga gezellig met je collega’s aan de slag met verschillende sportieve teambuildingactiviteiten. Wil je een sportief programma? Kies dan voor de Zwanenstrijd. Werk samen in kleine groepen op een uitdagend parcours met leuke opdrachten. Daag jezelf en je collega’s uit tijdens een bedrijfsuitje in Flevoland! Gegarandeerd een onvergetelijke dag.

Wat kost een teamuitje per persoon?

De kosten per persoon staan bij alle activiteiten op de pagina aangegeven. Wil je de exacte kosten voor jouw bedrijf? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, dan weet je precies waar je aan toe bent bij het organiseren van het bedrijfsuitje!

kanoverhuur-flevoland-1200-5
kanoverhuur-flevoland-1200-5