Bijzondere verzoeken / op locatie

Heb je speciale wensen? Bijzondere deelnemers? Aparte verzoekjes voor  de BBQ of buffet? Laat het ons weten. Zwaan Buitensport kenmerkt zich door grote flexibiliteit. Wij organiseren bovendien niet alleen programma’s op maat op onze eigen locatie, maar we kunnen ook naar jou toekomen. We beschikken over mobiel materiaal waarmee we zelfs door middel van een kraan spectaculair (beveiligd) de hoogte in kunnen. We kunnen op jouw locatie aan de slag met meerdere instructeurs en groepen van verschillende grootte. Denk bijvoorbeeld aan een ludieke activiteit ter ere van de opening van een bedrijf, een nieuw seizoen, een jubileum of een dynamisch onderdeel tijdens een congres. Ideeën opdoen? Neem contact met ons op!

Regelmatig organiseren wij Clinics voor individuele sporters. Wil je leren survivallen of boogschieten? Vraag ons!

Verhuur+

Voor vergaderingen, bijeenkomsten, bruiloften of feesten verhuren wij onze locatie, met of zonder catering of activiteiten. Ideaal voor bijvoorbeeld ledenvergaderingen, met desgewenst ter afwisseling een actieve bezigheid. Klik hier voor informatie.

School- en bedrijfssport

Tenslotte bieden wij bedrijfs- en schoolsport-programma’s die door scholen kunnen worden ingezet als keuzesport voor de bovenbouw. Verspreid over een bepaalde periode doorlopen de deelnemers een keuzeprogramma met onderdelen als Survivalrun, Wandklimmen, Mountainbiken, Kanoën, Tokkelen en meer. Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie vragen