Op jacht naar de Gouden appel – outdoor escape

Escape room Dronten

Ben je op zoek naar een escape in Dronten? Bij ZWAAN buitensport hebben we een outdoor escape ‘Op jacht naar de Gouden appel’. Deze uitdagende outdoor escape neemt je mee op een reis door de polderse natuur. Ontcijfer ieder raadsel en kraak de code! Je team zal zijn samenwerkings- en denkvaardigheden tot het uiterste moeten drijven om alle mysteries te ontrafelen. Ga op zoek naar aanwijzingen, navigeer met een schatkaart en kom uiteindelijk bij het ultieme doel: ‘de legendarische Gouden appel’.

kanoverhuur-flevoland-1200-5
kanoverhuur-flevoland-1200-5

Uitdagingen en puzzels

De opdrachten van de escape room Dronten zullen je denkvaardigheden tot het uiterste drijven terwijl je jezelf onderdompelt in de natuurlijke schoonheid van Flevoland. Met behulp van een schatkaart en aanwijzingen werk je samen met je team om je uiteindelijke doel te bereiken: de legendarische gouden appel. Durf jij het aan om deze ultieme uitdaging aan te gaan en de schat te vinden? Boek nu onze outdoor escape ‘Op jacht naar de Gouden appel’.

Informatie en boeken

Deze onvergetelijke belevenis is leuk om te doen met vrienden, collega’s of familie. Min. 4 deelnemers, max. 6 per team. Max. 5 teams tegelijk. Duur van de activiteit is gemiddeld 1,5 uur afhankelijk van kennis en kunde.

Kosten:
10 tot 15 jaar       € 12,50 p.p.
16 jaar en ouder  25,- p.p.

Kleding advies:
Bij minder weer laarzen of goede buitenkleding aantrekken.

Boek eenvoudig je personeelsuitje, teambuildingsactiviteit of activiteit via onderstaand formulier.

Let op: te boeken vanaf het paasweekend!

Boekingsformulier
Gewenste starttijd
kanoverhuur-flevoland-1200-5