Groepen

Onze spannende en veelzijdige activiteiten zijn natuurlijk vooral geschikt voor groepen. Lekker bezig zijn in de buitenlucht – ieder op z’n eigen niveau – met een hoop plezier en voldoening. Ook het aspect van “team-building” kunnen we zoveel als je wilt overal in verwerken. Onze locatie is geschikt voor groepjes van 8 tot grote groepen en gezelschappen van meer dan 100 deelnemers, in de leeftijd van 6-99 jaar. We bieden een grote variatie aan dynamische onderdelen waar groot en klein een hoop lol aan beleeft. Voor elk gezelschap maken wij een programma op maat met activiteiten als bijvoorbeeld Survival Parcours, Boogschieten, Samenwerkingsspellen en Vlotbouwen. Maar ook actuele en spectaculaire varianten als Krattenstapelen, Wandklimmen en het geweldige Archery Tag, waarbij teams elkaar bestrijden met pijl en boog, bieden wij graag aan. Wanneer je wilt, verzorgen we ook je lunch of bieden een complete barbecue of gevarieerd buffet aan. Bekijk voor inspiratie de verschillende arrangementen in het menu. Wij kunnen de inhoud en de tijdsduur naar wens aanpassen. Voor bijvoorbeeld verenigingen bieden wij ook programma’s aan in de namiddag en avond. Meer informatie? Klik hier.

Scholen

Onze dag of dagdeel-programma’s zijn bijzonder geschikt voor schoolklassen van zowel de basis- als de middelbare school. De kinderen worden in groepen ingedeeld en de vele activiteiten waar ze uit kunnen kiezen worden door ons begeleid. Wij zorgen dat ook kinderen met minder sportieve aanleg mee kunnen doen en plezier zullen hebben. Als voorbeeld kun je de arrangementen ‘Survival Max’ en ‘Survival Sky’ bekijken. Al onze programma’s kunnen we naar wens aanpassen en worden natuurlijk afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Onder het kopje ‘Op locatie’ kun je lezen dat wij ook naar een school of andere locatie toe kunnen komen. We hebben daarvoor mobiel materiaal.

Voor scholen en instellingen verzorgen wij ook Schoolsport en Clinics. Deelnemers hebben dan de keuze uit een complete serie trainingen Survivalrun, Wandklimmen, Mountainbiken, Kanoën, Tokkelen, sporten met thema “hoogte” enzovoort. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Familiefeest, kinderfeestje of jongerenactiviteit

Ben je op zoek naar activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn binnen de familie, dan ben je bij ons aan het goede adres. In onze rustige en natuurlijke omgeving zijn de meeste activiteiten laagdrempelig en voor jong en oud goed te doen. Maar ook de dare-devils in het gezelschap kunnen er flink aan de bak. Kijk maar eens naar de arrangementen Zwanenfamilie, Zwanenjacht of Zwanenstrijd.

We hebben een aparte pagina voor ons aanbod Kinderfeestjes en voor onze activiteiten met jongeren (volgt).

Vrijgezellenfeest

Met z’n allen bibberend boven het water, lachend aan de klimwand en mopperend in de modder. Deze dag vergeet je nooit meer! Al onze activiteiten zijn zeer geschikt voor een gaaf vrijgezellenfeest en we geven het net dat extra tintje dat het bijzonder maakt. Na afloop kun je blijven eten bij een van onze goed verzorgde barbecues of buffetten. Je kunt hier je wensen aangeven en informatie opvragen.

Bedrijven

Wij worden veel geboekt door bedrijven en instellingen. We hebben daarvoor een speciale pagina.