Bedrijven en instellingen

Voor personeelsbijeenkomsten of -feesten is het heerlijk dat onze activiteiten lekker ongedwongen, actief en energiek zijn. En gericht op samenwerken. Leer elkaar beter kennen door bijvoorbeeld samen het survivalparcours te bedwingen, een vlot te bouwen of je hoogtevrees te overwinnen. Of werk aan een stuk saamhorigheid (teamgeest) door uitdagende survivalonderdelen waarvoor je elkaar echt nodig hebt. We hebben een groot aanbod aan activiteiten en keuzemogelijkheden, op maat gemaakt en aan te passen aan alle niveaus. Wij zorgen ervoor dat iedereen weer opgeladen wordt met nieuwe energie.

Onze ruimte en faciliteiten verhuren wij ook, voor bijvoorbeeld vergaderingen of teamdagen – met of zonder catering of activiteiten.

Op locatie

Wij organiseren niet alleen programma’s op maat op onze eigen locatie, maar we kunnen ook naar jou toekomen. We beschikken over mobiel materiaal waarmee we zelfs door middel van een kraan spectaculair (beveiligd) de hoogte in kunnen. We kunnen op jouw locatie aan de slag met meerdere instructeurs en groepen van verschillende grootte. Denk bijvoorbeeld aan een ludieke activiteit ter ere van de opening van een bedrijf, een nieuw seizoen, een jubileum of een dynamisch onderdeel tijdens een congres. Ideeën opdoen en overleggen? Neem contact met ons op!

Meer informatie vragen